Wacs functiesPASPOORTEN
Alles begint met het vastleggen van uw vloot. Ieder bezit krijgt een eigen paspoort waarin alle stamgegevens worden opgeslagen. Het maakt niet uit of dit een truck, trailer of ander bezit is. Als u het wilt volgen kunt u het hier vastleggen.

 

SIGNALISATIES
Na het vastleggen kunt u per paspoort instellen wanneer u een melding wilt ontvangen. Dat kan een vooraf ingestelde parameter zijn maar ook een signaal wat via het telematica systeem van bijvoorbeeld de truck wordt verstuurd.

 

ONLINE ORDERS
Als u vervolgens een melding heeft ontvangen of op basis van preventief onderhoud iets wilt laten uitvoeren kunt u via het systeem uw leveranciers verzoeken een prijsopgave te doen. Dit kan ook naar aanleiding van een melding van een chauffeur zijn via de gebruikers app. Als beheerder bepaalt u zelf wie u iets laat uitvoeren. Als dit extern is zal alles, vanaf offerte tot factuur, via Fleetbook verlopen. Wel zo makkelijk. Intern koppelt u gewoon met de werkplaats planning.

 

BUDGET
Reële kosten versus budget. Als beheerder wilt u snel en eenvoudig inzicht in de TCO (Total Cost of Ownership) van uw vloot. Op basis hiervan neemt u reparatie en onderhoudsbesluiten. Ook stilstand wordt hier inzichtelijk gemaakt.

 

 

 

 

 

 

WACS FLEETBOOK <    > WACS MODULES